חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני גבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ללזניה מצויינת שגם הילדים אוהבים
קנלוני גבינות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון ללזניה מצויינת שגם הילדים אוהבים
הוראות הכנה
מרכיבים
למילוי:
חבילת גלילי קנלוני
250 ג' גבינה לבנה 5% (או קוטג')
150 ג' גבינה מלוחה מפוררת
ביצה אחת
כף אבקת מרק פטריות
פלפל שחור
2 כפות שמיר קצוץ
לרוטב לבן:
3 כוסות חלב
100 ג' חמאה או מחמאה
3 כפות קמח
1/2 כפית שטוחה של מלח
חצי כפית פלפל לבן
לרוטב עגבניות:
1/4 כוס שמן זית
6 שיני שום
1 כפית סוכר
מעט מלח ופלפל שחור
1 קופסת עגבניות מרוסקות
בזיליקום (עלים או קפוא)
אופן ההכנה
מערבבים את המילוי וממלאים איתו את הצינורות קנלוני.
מבשלים את כל רכיבי רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
שופכים את רוטב העגבניות בתבנית ומעליו מניחים את גלילי הקנלוני.
מכינים את הרוטב הלבן: מחממים בסיר את החלב ממיסים לתוכו את החמאה ומוסיפים קמח ותבלינים ומערבבים עד שמסמיך ושופכים על הקנלוני.
מפזרים מעל גבינה צהובה מגורדת.
מכניסים לשחומם מראש ל 180 מעלות למשך 20 דקות.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון