חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני ממולא גבינות עיזים ברוטב בשמל חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה איטלקית טעימה ומומלצת
קנלוני ממולא גבינות עיזים ברוטב בשמל חלבי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה איטלקית טעימה ומומלצת
הוראות הכנה
מרכיבים
גבינת עיזים כלשהי: עדיף פרומעז
חבילת סימפוניה 5% בטעם טבעי , אפשר גם גבינת סקי אם אין סימפונייה
פטרוזיליה
עליי בזיליקום הכמות לפי טעמכם
צנוברים
שמן זית
פלפל שחור, אגוז מוסקט , מלח
לרוטב :
כף קמח , אגוז מוסקט , חצי כוס חלב מהולה בחצי כוס מים , מלח ,פלפל שחור גרוס
בצל חתוך קטן
אופן ההכנה
לוקחים קערה בינונית חותכים פטרוזיליה כמה ענפים שרוצים , מוסיפים לפי טעם עליי בזיליקום חתוכים דק , מוסיפים את כל תכולת גבינת הסימפונייה ואח"כ את גבינת הפרומעז מגרדים קצת אגוז מוסקט או מוסיפים לפי טעם , מלח וקצת פלפל שחור גרוס לאחר מכן מטגנים בשמן זית צנוברים כאוות נפשכם והוסיפו לקערה וערבבו את כל התערובת עד שתקבלו עיסה המעורבבת טוב טטעמו אותה והוסיפו מלח ופלפל שחור אם צריך .
לאחר מכן קחו כף ומלאו את הקנלוני ביעסה שהכנתם רק הקפידו לא למלא יתר על המידה כדיי שהתכולה לא תישפך בזמן האפייה , לאחר שכל הקנלוני כבר ממלואים בעיסה הכינו את הרוטב בשמל :
חיתכו בצל מהשכבות היותר פנימיות של הבצל טגנו בשמן רגיל סויה או מה שבנמצא בבית לאחר שהבצל השחים מעט בצדדיו הוארידו מהאש ולאט לאט הוסיפו את כף הקמח תוך כדי שאתם ממשיכים לבחוש את הבצל , השמן והקמח לאחר מכן הוסיפו את החצי כוס חלב המהולה בחצי כוס מים וערבבו תוך כדי הוספה של אגוז מוסקט מלח ומעט מאוד פלפל שחור גרוס הנמיכו את האש לאש נמוכה עד בינונית וערבבו את שהרוטב נהיה סמיך יותר ועד שמתחילות להופיע בועות קטנות והמשיכו לערבב כל הזמן עש הרוטב מתחיל להסתמך יותר והורידו מהאש .
שימו את הקנלוני בכלי לאפייה בתנור ושימו עליו את רוטב הבשמל ואפו בתנור עד לשחמה קלה של הרוטב ושיהיה בתיאבון !
מגיש: shaquil
מקור:
שתף את המתכון