חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קנלוני מצות - גירסא בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגירסה הכשרה לפסח לקנלוני בשר
קנלוני מצות - גירסא בשרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הגירסה הכשרה לפסח לקנלוני בשר
הוראות הכנה
מרכיבים
כ-10 יחידות מצה מושרות במים
½ ק"ג בשר בקר טחון
½ קופסא רסק עגבניות
2 שיני שום קצוצות
בצל בינוני קצוץ
קופסאת פיטריות
פפריקה
מלח
פלפל
2 קוביות קנור בזיליקום
שמן לטיגון
תבנית מרובעת
אופן ההכנה
מטגנים, במחבת כבדה, את הבצל להשחמה, מוסיפים את שיני השום הקצוצות ומטגנים לדקה נוספת, מוסיפים בשר ותבלינים וממשיכים לטגן עד שהבשר משנה את צבעו והופך לכהה, מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, בוחשים היטב ומסירים מהאש.
פורסים כל מצה שהושרתה קלות במים על צלחת רחבה, מניחים במרכז את תערובת הבשר ומגלגלים לצורת רול (נוצר מעין קנלוני ממולא בשר) מכינים כך את כל המצות.
מסדרים את המצות המגולגלות והממולאות בצפיפות בתוך תבנית מרובעת
מכינים רוטב:
מטגנים בצל, מוסיפים פטריות, כוס מים, רסק עגביות שנותר ו-2 קוביות קנור בזיליקום - ממשיכים לבשל על אש נמוכה מספר דקות לצמצום הרוטב ומסירים מהאש.
יוצקים את הרוטב על גלילי המצות שבתבנית מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור בחום של 180°c במשך כחצי שעה.
מגישים עם אורז לבן.
בתאבון.
מגיש: MIRSO
מקור: עצמי
שתף את המתכון