הוראות הכנה
מרכיבים
10 מצות שרויות במים
1 ק"ג בשר טחון בקר
2 בצלים גדולים
2 קוביות קנור בזיליקום
רסק עגבניות
פיטריות טריות
אופן ההכנה
מרטיבים 10 מצות במים ומשרים לכרבע שעה עד לספיגה וריכוך
בינתיים מטגנים במחבת כבדה בצל גדול לאחר שמזהיב מוסיפים
את הבשר הטחון וממשיכים לטגן כ-10 דקות
פורסים מצה אחר מצה וממלאים במלית הבשר, מגלגלים היטב
לצורת גליל ומניחים בתבנית משומנת.
מכינים רוטב: מטגנים בצל גדול, מוסיפים חצי קופסא רסק עגניות,
2 קוביות בזיליקום של קנור, מביאים לרתיחה קלה.
יוצקים את הרוטב מעל גלילות המצות, מסדרים מעל פיטריות חתוכות
מכסים ברדיד אלומיניום ואופים בתנור 180°c כ-40 דקות.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון
