חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קפה בוער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה פשוט ונהדר ועושה הרבה רושם על אורחים br או סתם לערב רומנטי. br
קפה בוער
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

משקה פשוט ונהדר ועושה הרבה רושם על אורחים br או סתם לערב רומנטי. br
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כף ליקר קפה מכל סוג
1 כף ברנדי
קפה חם
קצפת
אופן ההכנה
מרטיבים את פנים שולי הכוס במיץ לימון וטובלים בסוכר כתוש .
מחממים את הכוס עד שהסוכר נמס,
מחממים את הליקר ביחד עם הברנדי בסיר קטן ומציתים.
בעוד הבערה נמשכת מוזגים לתוך הכוס. מוסיפים קפה ומכסים בקצפת. מנסיון אישי רצוי שהקצפת לא תהיה קשה אלא כמו קרם סמיך.
מגיש: gilai
מקור: הונגרי
שתף את המתכון