חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר ברוטב עגבניות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג בשר בקר טחון עבה (צוואר או שפונדרה)
1 בצל סגול חתוך לקוביות קטנות
1 מלפפון חמות חתוך לקוביות קטנות
1 כפית חרדל דיז'ון חלק
קמצוץ פלפל שחור גרוס
2 ביצים
2 פרוסות לחם לבן חתוך לקוביות קטנות
2 כפות גדושות של פרמזן מגוררת בפומפייה עבה
1 כדור מוצרלה קרוע בידיים לחתיכות או מגורר בפומפייה גדולה
10 עלי ריחן קצוצים
לרוטב: 10 עגבניות תמר חתוכות ל-4 לאורך
3-5 שיני שום מעוכות
2-3 ענפי ריחן קרועים בידיים
2 ענפי פטרוזיליה קרועים בידיים
3 כפות שמן זית
קמצוץ פלפל שחור
1 פלפל חריף חתוך לרצועות לאורך
1 כף שטוחה של מלח גס
אופן ההכנה
מערבבים בקערה את הבשר, המלפפון החמוץ, החרדל, הביצים, הפלפל השחור והלחם. מגלגלים מהתערובת כדורים (כ-60 גרם כל כדור) ומניחים בתבנית אפייה. מזליפים מעל שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-150 מעלות ל-10 דקות.
בינתיים מערבבים את כל מצרכי הרוטב בקערה. מוציאים את התבנית מהתנור ומניחים את הקציצות בצד. מניחים באותה תבנית את הבסיס לרוטב (מהקערה) ומניחים את הקציצות על הרוטב. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור (עדיין על 150 מעלות) למשך כ-20 דקות.
לפני ההגשה מסירים את נייר הכסף. מפזרים מעל מוצרלה ופרמזן ועלי ריחן קצוצים.
מגיש: dylam
מקור: שף דיטה בורנשטיין ממסעדת דיטה
שתף את המתכון