חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בקר ברוטב עגבניות וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בקר ברוטב עגבניות וגזר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בקר טחון
½ כוס פירורי לחם
1 ביצה
½ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
לרוטב: 3 גזרים
1 עגבנייה גדולה
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
2 בצלים פרוסים
1 כפית שום כתוש
¼ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר הטחון עם הביצה, פירורי הלחם, הבצל הקצוץ, השום הקצוץ, המלח והפלפל לתערובת אחידה. צרים קציצות קטנות מהתערובת. מחממים שמן במחבת ומטגנים את הקציצות להשחמה נאה מכל כיוון. מוציאים את הקציצות לנייר סופג. מוסיפים למחבת את תפוחי האדמה והבצל ומטגנים יחד כחמש דקות. בינתיים מעבירים את הגזר והעגבנייה במכונה ליצירת מיץ מירקות קשים לקבלת נוזל אחיד ונקי מהירקות. מוסיפים את השום למחבת ומערבבים עוד דקה. מוסיפים את מיץ הגזר והעגבנייה יחד עם המלח והפלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום מחצית מכמות הנוזלים.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון