הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר בקר טרי ללא שומן עם קצת בשר כבש טחון יחד
1 תפו"א גדול קלוף מגורד בפומפיה גס
1 בצל גדול מגורד בפומפיה גס
½ כוס פרורי לחם
צרור של עלי כוסברה,שמיר ופטרוזליה קצוצים דק .
1 כף של רסק עגבניות
1 כף תבלין בהרת
½ כפית פפריקה מתוקה
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
½ כפית פלפל שחור
1 ביצה
פרורי לחם לטיגון, שמן קנולה לטיגון .
אופן ההכנה
לערבב את כל החומרים להניח במקרר מכוסה בניילון נצמד כשעה. במידת הצורך אפשר להוסיף
עוד פרורי לחם שהעיסה לא תהיה רטובה מידי.
לחמם את המחבת עם השמן (כחצי מהמחבת קצת פחות) בנתיים להכין את הקציצות בגודל
הרצויי להניח על מצה של פרורי הלחם משני הצדדים ולטגן במחבת באש נמוכה משני הצדדים
להגיש עם אורז או פירה וסלט ירקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
