הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם בשר בקר טחון
1 ביצה
צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוצה
1 בצל קצוץ מטוגן במעט שמן
5 כפות רסק עגבניות
מעט מלח
2 כפות פפריקה מתוקה
מעט כמון
מעט פלפל שחור
אופן ההכנה
לשים בקערה את הבשר+ביצה+1כף רסק+1 כף פפריקה+פטרוזיליה או כוסברה+כף פירורי לחם+בצל מטוגן+מלח לפי הטעם+קורט קינמון. לערבב עד שנוצרת עיסה.
בסיר שטוח, לשים מעט שמן+4 כפות רסק+מלח+פפריקה+כמון+פלפל שחור+3 כוסות מיים רתוחים.לערבב בערך 5 דקות.
ליצור כדורים קטנים ולהוסיף לרוטב. לתת לבשר להתבשל חצי שעה.
בתיאבון!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
