הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
600 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
1 תפוח אדמה מגורר
1 ביצה
3 כפות פרורי לחם
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון חצי עמוק
תבשיל:
3 עגבנות קצוצות
1 קופסאת שימורי חומוס, בינונית
1 פלפל חריף קצוץ דק
1 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
פפריקה מתוקה
פפריקה חריפה
מלח ופלפל
שמן לטיגון
אופן ההכנה
קציצות:
1. שמים את כל החומרים לקציצות בקערה ומערבבים היטב. מניחים בצד לשעה לספיגת הטעמים.
2. יוצרים 15-18 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה. הופכים ומטגנים צד שני.
תבשיל:
1. מטגנים את הבצל, שום והפלפל החריף.
2. מסננים את החומוס ממי ההשריה ושותפים ומוסיפים לתבשיל. מוסיפים את העגבניות והתבלינים לפי הטעם ומבשלים 5 דקות.
3. מכסים במים, מרתיחים, מורידים לאש קטנה ומבשלים שעה וחצי - שעתיים.
4. מוסיפים את הקציצות ומבשלים 30-40 דקות נוספות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
