חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר וחומוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון - צוואר
1 חבילת עלי מנגולד
300 גרם חומוס מושרה
2 בצלים גדולים קצוצים דק
½ כוס פירורי לחם
2 שיני שום כתושות
3 שיני שום קצוצים גס
מלח
2 כפיות בהרט
1/3 כוס שמן
1 כף אבקת מרק
2 כוסות מים
אופן ההכנה
1. לטגן את הבצלים עד שיזהיבו.
2. לקחת חצי מכמות הבצל המטוגן ולהוסיף לבשר הטחון.
3. להוסיף לבצל המטוגן שבסיר את השום הקצוץ ולטגן עד שיזהיב.
4. לחתוך ולזרוק את העורק המרכזי הלבן של עלי המנגולד. לחתוך גס
את העלים הירוקים ולהוסיף לסיר.
5. לכסות הסיר ולטגן 5 דקות תוך כדי ערבוב מידי פעם.
6. להוסיף לבשר 1 כפית בהרט, מלח , שום כתוש, פירורי לחם וחצי
כוס מים קרים. לערבב וללוש לקבלת עיסה אחידה.
7. להוסיף לסיר את החומוס ו - 1 כפית בהרט לערבב ולכסות הסיר
לבשל ½ דקה.
8. להוסיף מים, מלח ואבקת מרק. להביא לרתיחה ולהנמיך את האש.
9. להרטיב את הידיים ולקחת בשר בכמות של כף ולגלגל כדורים
ולהכניס לתוך הסיר הרותח על אש גבוהה.
10. להנמיך את האש ולבשל שעתיים. לערבב מידי פעם וגם לבדוק
אם יש מספיק מים.
11. להגיש חם על אורז לבן.
מגיש: simong
מקור: ארץ ישראלי
שתף את המתכון