חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר מטוגנות - שנחטפות מהמחבת ...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר שנחטפות מהמחבת מיד לאחר הטיגון...
קציצות בשר מטוגנות - שנחטפות מהמחבת ...
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר שנחטפות מהמחבת מיד לאחר הטיגון...
הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
פלפל שחור
מלח (בערך כפית)
כפית שמן
1/4 כפית תבלין גריל סטיק
אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל במג'ימיקס או במגרדת.
לערבב את כל המרכיבים יחד (כולל הבצל הקצוץ) בקערה לתערובת אחידה.
ליצור קציצות שטוחות.
לחמם שמן במחבת (1/2 עמוק), כשהשמן חם, לטגן הקציצות משני הצדדים עד שיזהיבו.
אם נשאר, מתאים להגיש ליד פסטה ברוטב עגבניות, או פירה, או כל תוספת שנראית לכם.
מגיש: MIR_7
מקור:
שתף את המתכון