הוראות הכנה
מרכיבים
300 גר' בשר בקר טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
1 ביצה
2 כפות פירורי לחם
פלפל שחור
מלח (בערך כפית)
כפית שמן
1/4 כפית תבלין גריל סטיק
אופן ההכנה
לקצוץ את הבצל במג'ימיקס או במגרדת.
לערבב את כל המרכיבים יחד (כולל הבצל הקצוץ) בקערה לתערובת אחידה.
ליצור קציצות שטוחות.
לחמם שמן במחבת (1/2 עמוק), כשהשמן חם, לטגן הקציצות משני הצדדים עד שיזהיבו.
אם נשאר, מתאים להגיש ליד פסטה ברוטב עגבניות, או פירה, או כל תוספת שנראית לכם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
