חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר עם כוסמת, פטריות וכרשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות משלב את הטעמים של הפטריות והכרשה בבשר. brערכים תזונתיים למנה: 400 קלויות, 20 גרם פחמימות, 2.88 גרם סיבים, 21.3 brגרם חלבון, 26.4 גרם שומן, 35.7 מ"ג סידן, 3.3 מ"ג ברזל.
קציצות בשר עם כוסמת, פטריות וכרשה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון בריאות משלב את הטעמים של הפטריות והכרשה בבשר. brערכים תזונתיים למנה: 400 קלויות, 20 גרם פחמימות, 2.88 גרם סיבים, 21.3 brגרם חלבון, 26.4 גרם שומן, 35.7 מ"ג סידן, 3.3 מ"ג ברזל.
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון
½ ק"ג כוסמת מבושלת
300 גרם פטריות "פורטבלו", קצוצות
1 גבעול כרישה, קצוץ
2 ביצים
30 מ"ל שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מקפיצים קוביות כרישה בשמן זית ומוסיפים את הפטריות הקצוצות. במקביל מערבבים בקערה את הבשר, הביצים, הכוסמת והתבלינים, ואחרי הקפצת הכרישה והפטריות- מוסיפים גם אותן.
מערבבים היטב לעיסה אחידה, מכדררים לקציצות ומטגנים במחבת טפלון.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: דורון גונן, שף קייטרינג שולץ ידיעות אחרונות
שתף את המתכון