הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר טחון
½ ק"ג כוסמת מבושלת
300 גרם פטריות "פורטבלו", קצוצות
1 גבעול כרישה, קצוץ
2 ביצים
30 מ"ל שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
מקפיצים קוביות כרישה בשמן זית ומוסיפים את הפטריות הקצוצות. במקביל מערבבים בקערה את הבשר, הביצים, הכוסמת והתבלינים, ואחרי הקפצת הכרישה והפטריות- מוסיפים גם אותן.
מערבבים היטב לעיסה אחידה, מכדררים לקציצות ומטגנים במחבת טפלון.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: דורון גונן, שף קייטרינג שולץ ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
