הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
600 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
1 תפוח אדמה מגורר
1 ביצה
3 כפות פרורי לחם
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון חצי עמוק
תבשיל:
שמן
750 גרם פטריות מסוגים שונים לפי הטעם
1 כוס מרק עוף
מלח ופלפל
אופן ההכנה
קציצות:
1. שמים את כל החומרים לקציצות בקערה ומערבבים היטב. מניחים בצד לשעה לספיגת הטעמים.
2. יוצרים 15-18 קציצות מאורכות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה. הופכים ומטגנים צד שני.
תבשיל:
1. פורסים את הפטריות ומטגנים בשמן, עם מלח ופלפל 10-15 דקות עד אידוי הנוזלים.
2.מוסיפים אאת הקציצות והמרק ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות עד שהרוטב מסמיך.
נהדר עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
