חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות בשר עם תפו"א ברוטב אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות בשר עם תפו"א ברוטב אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
600 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
1 תפוח אדמה מגורר
1 ביצה
3 כפות פרורי לחם
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון חצי עמוק
לתבשיל:
1 בצל קצוץ גס
3-4 תפו"א בינוניים קלופים וחתוכים לחצאי פרוסות
1 חבילה רסק עגניות קטן
1 כפית כמון
1 כף חוויאג' למרק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
קציצות:
1. שמים את כל החומרים לקציצות בקערה ומערבבים היטב. מניחים בצד לשעה לספיגת הטעמים.
2. יוצרים 15-18 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה. הופכים ומטגנים צד שני.
תבשיל:
1. מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה.
2. מוסיפים את רסק העגבניות ומקרצפים את המשקעים בכף עץ.
3. מוסיפים תבלינים, תפו"א וקציצות ומכסים במים.
4. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה.
מגיש: KerenAfik
מקור:
שתף את המתכון