הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
600 גרם בשר טחון
1 בצל מגורר
1 תפוח אדמה מגורר
1 ביצה
3 כפות פרורי לחם
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
1 כפית בהרט
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון חצי עמוק
לתבשיל:
1 בצל קצוץ גס
3-4 תפו"א בינוניים קלופים וחתוכים לחצאי פרוסות
1 חבילה רסק עגניות קטן
1 כפית כמון
1 כף חוויאג' למרק
מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
קציצות:
1. שמים את כל החומרים לקציצות בקערה ומערבבים היטב. מניחים בצד לשעה לספיגת הטעמים.
2. יוצרים 15-18 קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק עד השחמה. הופכים ומטגנים צד שני.
תבשיל:
1. מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה.
2. מוסיפים את רסק העגבניות ומקרצפים את המשקעים בכף עץ.
3. מוסיפים תבלינים, תפו"א וקציצות ומכסים במים.
4. מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים שעה וחצי על אש נמוכה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
