הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג בשר הודו טחון
2 שיני שום כתושות
2 כפות עלי פטרוזיליה ושמיר קצוצים
1 ביצה
4-3 כפות פירורי לחם (עדיף מבייגלך עם שומשום מרוסקים)
1 כף אבקת מרק הודו
2 כפות קטשופ או עגבנייה מרוסקת
מלח
פלפל שחור גרוס גס
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מערבבים יחד את כל מרכיבי הקציצות עם שתי כפות מים. משהים כ-10 דקות
2. מחממים מחבת כבדה עם מעט שמן ומנמיכים את האש לבינונית
3. בידיים רטובות יוצרים קציצות עגולות או מוארכות ומטגנים משני הצדדים רק עד שהפנים
מוכן, מבלי לייבש
4. בתאבון
מגיש:
מקור: מועצת הלול
שתף את המתכון
