הוראות הכנה
מרכיבים
חצילים
כוס מש נבוט אפונה סינית
חצי כוס קמח מלא
חצי כוס נבט חיטה
בצל
כף בזיליקום מיובש
כפית מלח
כפית פפריקה
רבע כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מנקבים את החצילים במזלג וקולים אותם בחום גבוה כ-40 דקות.
מצננים, מקלפים ומעבירים את תוכן החציל למעבד מזון.
מוסיפים למעבד המזון את המש ואת הבצל וטוחנים.
מוסיפים לתערובת את הקמח, נבט החיטה והתבלינים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
מטגנים במחבת עד להשחמה משני הצדדים.
סופגים את עודפי השמן על נייר סופג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
