הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון בקר
2 ביצים לתערובת
1-2 ביצים לטבילה
פפריקה
פלפל שחור
מרק עוף
כוסברה קצוצה דק חופן
פטרוזיליה קצוצה דק חופן
רסק עגבניות
קמח
ושמן לטיגון
אופן ההכנה
1. לוקחים את הבשר הפטרוזיליה הכוסברה 2 ביצים כפית פפריקה פלפל שחור 2 כפות מרק עוף ומערבבים הכול.
2. לוקחים מחבת שמים שמן כמעט שמן עמוק.
3. במקביל שמים בצלוחית קמח ובצלוחית נוספת טיפה מים ביצה או שתיים כף רסק עגבניות ומערבבים.
4. עושים קציצות טובלים בקמח ואחר כך בביצה ושמים בשמן.
מטגנים קלות ממש קל חצי טיגון.
5. מוציאים את הקציצות וסופגים את השמן.
6. לוקחים סיר עם חצי כמות מים ושמים את הקציצות ומרתיחים.
7. לאחר הרתיחה מוסיפים לסיר 3 כפות רסק עגבניות 2 כפות מרק עוף לערבב בעדינות
8. לבשל כחצי שעה על אש בינונית .
9. אפשר להוסיף לקציצות אפונה וגזר גמדי או שעועית ירוקה ולבשל הכול ביחד.
טעים מאוד ומשביע אפשר להגיש על אורז לבן.
יש לטעום ולתקן את התיבול.
בתיאבון ובהצלחה.
מגיש:
מקור: חברה שלי מאיה
שתף את המתכון
