הוראות הכנה
מרכיבים
4 יחידות כרישה, רק החלק הלבן
500 גרם בשר טלה טחון
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
5 שני שום, כתוש
1 בצל, קצוץ דק מאד
מלח ופלפל שחור
¼ כוס שמן זית
4 כפות קמח תופח
3 ביצים
אופן ההכנה
לבשל את הכרישה במים עד רכוך. לסנן ולקצוץ.
מערבבים את כל החומרים( למעט השמן), לעיסה אחידה.
מטגנים בשמן חם , משני הצדדים עד השחמה.
הצעה להגשה:
להעלות את הקציצות על שיפודי עץ עם רבעי לימונים (ראה תמונה)להגיש עם אורז לבן.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: השפית: בל קפצן
שתף את המתכון
