חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות כרישה וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השבוע אני ובתי אורית אכלנו בבית הקפה "קפית " בירושלים הזמנו קציצות כרישה וגבינה,היה טעים מאוד . הבטחתי לבתי שאנסה לעשות את אותן הקציצות.מצאתי באתר "השף הלבן" מתכון שיכול לעזור. עשיתי שינויים קלים והתוצאה יצאה ,טעימה.
קציצות כרישה וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השבוע אני ובתי אורית אכלנו בבית הקפה "קפית " בירושלים הזמנו קציצות כרישה וגבינה,היה טעים מאוד . הבטחתי לבתי שאנסה לעשות את אותן הקציצות.מצאתי באתר "השף הלבן" מתכון שיכול לעזור. עשיתי שינויים קלים והתוצאה יצאה ,טעימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג כרישה חתוכה לקטעים ( רק החלק הלבן)
250 גרם גבינה בולגרית מגוררת
2 תפוחי אדמה מבושלים קלופים ומגוררים דק
½ כוס עירית קצוצה
3 כפות שמיר קצוץ
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 – 1 ביצים
4 כפות קמח מצה
לטיגון
1 כוס קמח מצה
שמן לטיגון חצי עמוק
אופן ההכנה
1. שמים את הכרישה בסיר מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה בסיר מכוסה 20 דקות. מסננים, מצננים היטב סוחטים את הכרישה בין כפות הידיים ומעבירים למעבד מזון. מעבדים למחית גסה ומעבירים לקערה.
2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים לתערובת אחידה. צרים בכפות ידיים רטובות קציצות עגולות ומעט שטוחות, טובלים בקמח מצה ומטגנים עד להזהבה.
3. מגישים חם עם פלח לימון ליד או מעט יוגורט.
מגיש: קיבי
מקור: השף הלבן
שתף את המתכון