חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות לספגטי של מייקל סמית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למייקל סמית שתי תכניות בערוץ האוכל. אני שפוטה של המתכונים הפשוטים שלו. המתכון אמנם לא כשר, אבל אפשר להכשיר אותו אם משתמשים בבשר בקר , לא מוסיפים פרמזן ומחליפים את החלב במים... brהוא מגיש את הקציות על ספגטי, אבל אפשר על אורז, קינואה, פתיתים, ניוקי, פירה, וכל דבר שמתחשק.
קציצות לספגטי של מייקל סמית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

למייקל סמית שתי תכניות בערוץ האוכל. אני שפוטה של המתכונים הפשוטים שלו. המתכון אמנם לא כשר, אבל אפשר להכשיר אותו אם משתמשים בבשר בקר , לא מוסיפים פרמזן ומחליפים את החלב במים... brהוא מגיש את הקציות על ספגטי, אבל אפשר על אורז, קינואה, פתיתים, ניוקי, פירה, וכל דבר שמתחשק.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 כוס פירורי לחם
1/2 כוס חלב
1/2 קילו בשר טחון (הכי טוב יוצא מתערובת של לבן ובקר)
1 בצל מגורר
2 שיני שום
1 חלמון
זר קטן של פטרוזיליה - קצוץ דק
1/2 כוס פרמזן מגורר
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט אגוז מוסקט
שמן זית
2 כוסות של רוטב עגבניות שהכנו מבעוד מועד - מטגנים בצל ושתי שיני שום קצוצות, מוסיפים קופסאת רסק קטנה וקופסאת קוביות עגבניות, כוס וחצי מים, אורגנו ופלפל שחור, ומביאים לרתיחה)
אופן ההכנה
בקערית קטנה מערבבים את פירורי הלחם עם החלב עד לספיגה מלאה.
בקערה גדולה מערבבים את הבשר, עם הבצל, השום, והחלמון. מוסיפים את הפרמזן, פירורי הלחם, האגוז מוסקט והפטרוזיליה. ממליחים ומפלפלים, ויוצרים קציצות גדולות.
במחבת כבדה (סוטאג') יוצקים שמן זית כדי כיסוי התחתית. מחממים ומטגנים את הקציצות בסבלנות מכל הצדדים.
אם השתמשנו בהרבה שמן - מנקזים חלק החוצה.
מוסיפים את רוטב העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
מגיש: גן-עדן
מקור: מייקל סמית
שתף את המתכון