הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כרוב פרוס דק
1 בצל פרוס דק
50 גרם עגבניות שרי מיובשות קצוצות
100 גרם פטריות טריות חתוכות גס
2 שיני שום קצוצות
100 גרם שעועית הילדה פרוסה דק מאד באלכסון
חצי פלפל חריף קצוץ דק
3 כפות שמן לטיגון
לקציצות: חצי ק"ג עוף טחון
רבע כוס פירורי לחם
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 בצלצל קצוץ דק
1 שן שום כתושה
חצי כפית רסק עגבניות
מספר טיפות טבסקו
רבע כפית מלח
אופן ההכנה
מערבבים יחד את כל החומרים לקציצות לקבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן בסיר. מטגנים קלות את הבצל (רק לאידוי קל למשך דקה או שתיים). מוסיפים את הפלפל החריף והכרוב ומטגנים יחד לריכוך. מוסיפים את הפטריות, השום, השעועית ועגבניות השרי וממשיכים לטגן יחד עד להשחמה של הכרוב. מוסיפים כשליש כוס מים ומביאים לרתיחה. מניחים מעל קציצות שיוצרים מתערובת העוף. מכסים את הסיר, מנמיכים את האש ומבשלים יחד כ-45 דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
