הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר הודו אדום
חצי קילו בשר הודו רגיל
2-3 כפות פירורי לחם
1 ביצה
תפוח אדמה 1 מגורד בפומפיה דקה
בצל קטן מגורד
2 שיני שום קטנים כתושים
תבלינים: מרק עוף כף,מלח,פלפל,תבלין קציצות
כפית רוטב טראיקי
כמה עלי כוסבא קצוצה דק+פטרוזליה יבשה
אופן ההכנה
לערבב בקערה את כל החומרים לתערובת אחת ליצור קציצות ולטגן משני כיוונים וליזלול.
לרוטב העגבניות:
בסיר לטגן בצל קצוץ דק להוסיף 3 שיני שום כתושים ו- 2 כפות רסק עגבניות ותבלינים:מלח,פלפל,מרק עוף,ןכורכום. להוסיף מים כחצי סיר להוסיף את הקציצות (לעשות קציצות עגולות)
לרוטב הצהוב מרק עוף:
בסיר לטגן בצל עד שישחים להוסיף מים כחצי סיר ולהרתיח להוסיף תבלינים:מרק עוף, כורכום,וכמון להוסיף גם 2 שיני שום שלמים וכמה עלי כוסברא קצוצים להרתיח ולהוסיף את הקציצות אפשר להוסיף ירקות כגון:תפוח אדמה, גזר ועוד...
ב ת א ב ו ן ו ב ה צ ל ח ה ...........
מגיש:
מקור: דלית
שתף את המתכון
