הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג עוף טחון
¼ כוס סולת
¼ כוס פירורי לחם
½ בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
לרוטב: ½ כוס עלי נענע קצוצים
3 פלפלים ירוקים גדולים
1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
½ כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות לתערובת אחידה, צרים מהתערובת קציצות נאות ומניחים בצד. בסיר גדול מחממים מעט שמן. מטגנים את הבצל להזהבה נאה ומוסיפים את השום לעוד דקה של טיגון ביחד. מעבדים את הפלפלים במכונה ליצירת מיצים מירקות קשים לקבלת מיץ פלפלים ירוק. מוסיפים את מיץ הפלפל לסיר יחד עם עוד כוס מים. מוסיפים פנימה את הנענע, המלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש. מוסיפים את הקציצות לסיר ומכסים את הסיר לבישול של כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
