חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עוף וכרובית ברוטב לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקש לשלוח לי בקשה מתכון של קציצות עים כרובית מהתוכנית ששודרה בתאריך 08/01/21.תודה
קציצות עוף וכרובית ברוטב לימון
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מבקש לשלוח לי בקשה מתכון של קציצות עים כרובית מהתוכנית ששודרה בתאריך 08/01/21.תודה
הוראות הכנה
מרכיבים
1 כרובית מפורקת לפרחים
500 גר' עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
כפית אגוז מוסקט
5 עלי מרווה קצוצים דק
מלח, פלפל שחור טחון טרי
2 כפות קליפת לימון מגורדת
3 כפות מיץ לימון
½ כוס פירורי לחם
2 ביצים
פירורי לחם לציפוי
לרוטב:
4 כפות שמן זית
½ כוס מיץ לימון סחוט טרי
3 כוסות מרק עוף צח
מלח, פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
מבשלים את פרחי הכרובית במעט מים ושמן זית כחצי שעה.
מועכים ומרסקים מעט את הכרובית ומערבבים אותה עם כל שאר חומרי הקציצות.
מקררים כ ½ שעה.
צרים מהתערובת קציצות, טובלים בפירורים ומטגנים עד שהן זהובות.
שמים את חומרי הרוטב בסיר שטוח ורחב ומביאים לרתיחה. מבשלים 5 דקות. - מכניסים פנימה את הקציצות בשכבה אחת ומבשלים יחד ½ שעה, עד שהרוטב מזוגג יפה.
מגיש: anatov
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון