הוראות הכנה
מרכיבים
לתערובת הבשר:
½ ק"ג בשר עוף טחון טרי
2 ביצים
½ עד ¼ צרור פטרוזליה קצוצה
2-3 שיני שום קצוץ מעוך
½ כוס פירורי לחם
תבלינים שאוהבים: כוסברה יבשה (זרעים) , פפריקה , פלפל שחור, כמון, אפשר גם כורכום.
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות לא גדולות
½ בצל
קופסא גרגרי חומוס משומר ( עם המים שלהם)
תבלינים שאוהבים.
מלח או אבקת מרק
אופן ההכנה
מחממים שמן ומזהיבים את הבצל. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ל כ 10 דקות כולל ערבוב.
מכינים , צרים, כדורי בשר ומניחים על ובין תפוחי האדמה מנערים מעט או מזיזים שלא ידבק, אחרי כמה דקות כשמזהיב הופכים, חמש דקות נוספות תור ערבוב- ניעור קל שופכים את קופסת החומות כל תכולתה.
מתבלים איך שאוהבים מוסיפים כף אבקת מרק או כפית מחוקה מלח. ותבלינים שאוהבים.
מעבירים לאש נמוכה לשעתיים בסיר סגור. להוסיף מים מפעם לפעם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
