הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים
לקציצות
500 גרם חזה עוף טחון
4-5 פטריות חורש
1/2 כרובית טרייה, מפורקת
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק (עלים בלבד)
1 בצל אדום קצוץ דק
3 עלי מרווה קצוצים דק
1/3 כוס פירורי לחם
1 כף קליפת לימון מגוררת
2 ביצים
1/2 כפית אגוז מוסקט
1/2 כפית פפריקה חריפה
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
לציפוי
1 כוס פירורי לחם
5 כפות שמן לטיגון
לרוטב
5 כפות שמן זית
1/4 כוס מיץ לימון
3 כוסות מרק צח או מים
5 עלי מרווה שלמים
4 שיני שום פרוס
מלח, פלפל שחור גרוס טרי
אופן ההכנה
ההכנה
1.שמים בסיר מים את פרחי הכרובית, מבאים לרתיחה ,
2.לאחר הרתיחה מעבירים למים קרים עם קוביות קרח ,
3.מעבירים את הפטריות והכרובית למעבד מזון ומרסקים עד לקבלת פרורים קטנים ,
4.מערבבים את הפטריות והכרובית עם שער מרכיבי הקציצות ומניחים במקרר לשעה ,
5.בידים רטובות צרים קציצות נאות,טובלים בפירורי הלחם ומטגנים מכל צד,
6.בסיר רחב מניחים את הקציצות בשכבה אחת, מוסיפים את חומרי הרוטב ומבאים לרתיחה ,מנמוכים את הלהבה למינימום ומבשלים כחצי שעה,
7.מגישים עם אורז אדום חם,
בתאבון,
אלי גרשון...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
