הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון או עוף טחון מעורב עם הודו טחון - איך שאוהבים
1 תפוח אדמה מגורר דק מסונן ממים
1 עגבניה מגוררת
1 בצל מגורר ומסונן ממים
חופן קטן כוסברה קצוצה דק או פטרוזיליה - לא חייב
מלח, פלפל שחור, כמון, מעט פפריקה מתוקה ומעט כורכום
לתבשיל:
אפונה סנפרוסט לפחות 5 כוסות
3 גבעולי סלרי ללא עלים נקיים וחתוכים גס
מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מתוקה, מעט כורכום ורסק עגבניות אחד
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות או קופסת קוביות עגבניות
שמן לבישול
אופן ההכנה
לשים היטב את חומרי הקציצות.
שופכים לסיר מעט שמן עם רסק העגבניות, העגבניות החתוכות והתבלינים של התבשיל.
מוסיפים את גבעולי הסלרי 3 כוסות מים ואת האפונה עד לרתיחה קלה.
יוצרים קציצות קטנות מהבשר ומכניסים לתערובת שבסיר.
מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עם מכסה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
