חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עם אפונה - ביתי וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה המועדפת עלינו ביום שישי בצהריים. אני מסדרת את הסיר הפוך. קודם קציצות לאחר מכן שופכת אפונה וכל זאת בגלל שבן זוגי, גם הוא סוג של קציצה 🙂 מכור קציצות אמיתי וגנב כדורי בשר - מדופלם.
קציצות עם אפונה - ביתי וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המנה המועדפת עלינו ביום שישי בצהריים. אני מסדרת את הסיר הפוך. קודם קציצות לאחר מכן שופכת אפונה וכל זאת בגלל שבן זוגי, גם הוא סוג של קציצה 🙂 מכור קציצות אמיתי וגנב כדורי בשר - מדופלם.
הוראות הכנה
מרכיבים
לקציצות:
1/2 ק"ג בשר בקר טחון או עוף טחון מעורב עם הודו טחון - איך שאוהבים
1 תפוח אדמה מגורר דק מסונן ממים
1 עגבניה מגוררת
1 בצל מגורר ומסונן ממים
חופן קטן כוסברה קצוצה דק או פטרוזיליה - לא חייב
מלח, פלפל שחור, כמון, מעט פפריקה מתוקה ומעט כורכום
לתבשיל:
אפונה סנפרוסט לפחות 5 כוסות
3 גבעולי סלרי ללא עלים נקיים וחתוכים גס
מלח, פלפל שחור, כמון, פפריקה מתוקה, מעט כורכום ורסק עגבניות אחד
4 עגבניות בשלות חתוכות לקוביות או קופסת קוביות עגבניות
שמן לבישול
אופן ההכנה
לשים היטב את חומרי הקציצות.
שופכים לסיר מעט שמן עם רסק העגבניות, העגבניות החתוכות והתבלינים של התבשיל.
מוסיפים את גבעולי הסלרי 3 כוסות מים ואת האפונה עד לרתיחה קלה.
יוצרים קציצות קטנות מהבשר ומכניסים לתערובת שבסיר.
מבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה עם מכסה.
מגיש: לולי תולי
מקור:
שתף את המתכון