חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות עם ירקות מוקפצים - מעדן.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש עם מקרוני או אורז.
קציצות עם ירקות מוקפצים - מעדן.
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מומלץ להגיש עם מקרוני או אורז.
הוראות הכנה
מרכיבים
שלב ראשון
קציצות :
חבילה אחת של בשר טחון (לא משנה הסוג) אני בחרתי בקר.
1 בצל אדום מגורר גס
1 תפוח אדמה קלוף ומגורר דק
1 ביצה
3 פרוסות לחם ללא קרום .שרויות במים וסחוטות
1 כוס של כוסברה+נענע (אפשרי פטרוזיליה) -קצוץ דק
כפית של אבקת מרק עוף
מלח
פלפל שחור
שלב שני
פלפלים מוקפצים :
½ פלפל צהוב - חתוך לרצועות
½ פלפל אדום - חתוך לרצועות
½ פלפל ירוק -חתוך לרצועות
1 פלפל חריף אדום- קצוץ
5 שיני שום . קצוץ
4 כפות שמן סויה
½ כוס רוטב צ'ילי - חמוץ מתוק
מלח
חופן של נענע או פיטרוזיליה.
אופן ההכנה
הכנת הקציצות :
1) מערבבים את כל התערובת .ומניחים בצד למשך שעה .
2)שמים חצי שמן עמוק במחבת .מתחלים להניח כדורים קטנים (בגודל של פינג פונג) של התערובת ומטגנים עד להשחמה.
הכנת הירקות המוקפצים :
1)לקחת סיר נמוך ורחב לשפוך קצת שמן ולהניח את הפלפלים .(חוץ מהפלפל החריף)
מטגנים ומערבבים עד להצהבה ואז מוסיפים את השום ואת הפלפל החריף למשך דקה נוספת.
2)מוסיפים את הקציצות המטוגנות ,חצי כוס מים, הצ'ילי ואת הסויה. מבשלים כ-10 דקות על להבה בין נמוכה לבינונית .
3)מוציאים את הקציצות עם הירקות המוקפצים ומפזרים מעל הכל נענע או פטרוזיליה.
מגיש: a1_shay
מקור:
שתף את המתכון