הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר טחון מעורב [ שליש כבש שני שליש בקר ]
2 ביצים
3 כפות פירורי לחם
3 שיני שום כתוש
קורט טימין יבש
קורט קינמון
מלח
פלפל שחור גרוס
100 גרם צנובר
שמן לטיגון
100 גרם רסק עגבניות
3 עגבניות מקולפות וחתוכות לקוביות קטנות
פלפל אדום חריף נקי וקצוץ דק מאוד
2 כפות סילן או דבש
אופן ההכנה
מערבבים את הביצים, הבשר, פירורי הלחם ,השום ,הטימין וקורט קינמון, מלח ופלפל.
מוסיפים את הפלפל האדום החריף ומערבבים היטב.
יוצרים קציצות בגודל כדור קטן, ממלאים בכפית צנוברים ומניחים בצד להשהיה של 10 דקות .
בסיר גדול, מביאים לרתיחה את העגבניות, הרסק ,הדבש או הסילן וכוס מים.
מוסיפים את הקציצות ומבשלים על אש קטנה כשעה עד שרוב הנוזלים נספגים.
מגישים עם אורז לבן או על פסטה.
בתאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
