הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל גדול מגורר גס
1 תפו"א מגורר דק
2-3 ירק מגורר דק (קישוא, גזר, פטריות, בטטה, כרשה מבושלת, כרובית וכו')
3-4 שיני שום כתושות
צרור פטרוזיליה או כוסברה קצוץ (אפשר מעט נענע קצוצה)
מלח, פלפל
2 ביצים
1-2 כפות פירורי לחם
אופן ההכנה
מגררים את הירקות, מוסיפים שום, פטרוזיליה,בשר, תבלינים, ביצים ומערבבים לעיסה אחידה.
מוסיפים את פירורי הלחם לספיגת הנוזלים (לא יותר מידי העיסה צריכה להיות רכה כדי שהקציצות לא יוצאו קשות) מערבבים לעיסה אחידה ומטגנים.
מדי פעם לערבב להכניס את הנוזלים חזרה לעיסה.
בתאבון
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
