חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קציצות פראסה - כרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קציצות פראסה - כרישה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
5 יחידות כרישה טרייה, ללא החלק הירוק
1 תפוח אדמה גדול, קלוף ומגורר
2 בצל קלוף ומגורר
2-3 ביצים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1/2 כוס פירורי לחם
שמן זית לטיגון
פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה
פורסים את הכרישות ומבשלים במי מלח כ-20 דקות עד שהן מתרככות מעט. מסננים את הכירושת שוטפים וסוחטים היטב.
קוצצים את הכרישות ושמים בקערה.
מוסיפים את כל שאר החומרים ופירורי לחם עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה.
צרים מהתערובת קציצות, טובלים כל קציצה בפירורי לחם.שמים במחבת שמן זית בגובה של כחצי ס"מ ומטגנים את הקציצות בשמן החם עד שהן שחומות.
*אפשר להוסיף לתערובת הקציצות 250 גרם בשר כבש טחון ומטוגן, או 4 כפות צנוברים וכמובן אפשר גם להוסיף את שניהם.
מגיש: אלה טלמור
מקור: כה
שתף את המתכון