הוראות הכנה
מרכיבים
5 יחידות כרישה טרייה, ללא החלק הירוק
1 תפוח אדמה גדול, קלוף ומגורר
2 בצל קלוף ומגורר
2-3 ביצים
מלח, פלפל שחור טחון טרי
1/2 כוס פירורי לחם
שמן זית לטיגון
פירורי לחם לציפוי
אופן ההכנה
פורסים את הכרישות ומבשלים במי מלח כ-20 דקות עד שהן מתרככות מעט. מסננים את הכירושת שוטפים וסוחטים היטב.
קוצצים את הכרישות ושמים בקערה.
מוסיפים את כל שאר החומרים ופירורי לחם עד שמתקבלת תערובת נוחה לעבודה.
צרים מהתערובת קציצות, טובלים כל קציצה בפירורי לחם.שמים במחבת שמן זית בגובה של כחצי ס"מ ומטגנים את הקציצות בשמן החם עד שהן שחומות.
*אפשר להוסיף לתערובת הקציצות 250 גרם בשר כבש טחון ומטוגן, או 4 כפות צנוברים וכמובן אפשר גם להוסיף את שניהם.
מגיש:
מקור: כה
שתף את המתכון
