הוראות הכנה
מרכיבים
500 גר בשר טחון
3 כפות פרורי לחם
½ כפית מלח
½ כפית קינמון טחון
¼ כפית פלפל שחור טחון
שמן לטיגון
לרוטב הדובדבנים-
1 צנצנת דובדבנים משומרים מגורענים
1 כף קורנפלור
3 כפות תרכיז רימונים
מיץ מחצי לימון
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
1-הקציצות- מערבבים בקערה בשר+פרורי לחם+מלח+קנמון+פלפל לשים וצרים כדורים מאורכים של 3-4 על 1 סמ.
2-יוצקים שמן למחבת שיגיע לגובה 1 סמ. מחממים.מטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
מניחים בצד.
3-מסננים את הדובדבנים ויוצקים את הנוזלים לסיר. מוסיפים קורנפלור ושליש מהדובדבנים וטוחנים במוט ריסוק ידני.
מוסיפים את תרכיז הרימונים, מיץ הלימון והסוכר ומביאים לרתיחה. מבשלים 10 דקות. מוסיפים את הקציצות ומבשלים עוד 10 דקות.
4- הגשה-עם אורז לבן מאודה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
