הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג עלי תרד טריים, שטופים, מיובשים וקצוצים עבה.
1 חבילת גבינה לבנה 5%
1 כף קמח
3 ביצים
¼ כוס פירורי לחם
מלח ופלפל לפי הטעם
קורט קינמון
קורט פלפל אנגלי טחון
שמן קנולה לטיגון
להגשה:
גביע יוגורט
אופן ההכנה
מערבבים היטב את כל החומרים בקערה עד לקבלת תערובת אחידה.
מחממים שמן במחבת , יוצרים קציצות מן התערובת ומטגנים עד הזהבה משני הצדדים.
מגישים חם או קר לצד יוגורט.
מגיש:
מקור: שף מחלבות טרה, ברק חורש- ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
