חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרואסונים בטעם ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה אולי נראה ונשמע מסובך אך ממש קל להכנה. brטעם ביתי מיוחד ותמיד אפשר להקפיא,לחמם ולהגיש.
קרואסונים בטעם ביתי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זה אולי נראה ונשמע מסובך אך ממש קל להכנה. brטעם ביתי מיוחד ותמיד אפשר להקפיא,לחמם ולהגיש.
הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג קמח
4-ביצים
50-גרם שמרית
קורט-מלח
6-כפות שמן סויה
¾-כוס סוכר
1-כוס מים פושרים
400-גרם מרגרינה רכה(אפשר חמאה)
סירופ:
1-כוס סוכר
½-כוס מים
1-כפית תמצית רום
4-כפות תמצית וניל
½-כפית קפה נמס
ביצה טרופה להברשה
50-גרם שמשום
אופן ההכנה
בקערת מערבל לטרוף ביצים עם הסוכר והמלח.
להוסיף מים,שמן,חצי מכמות הקמח ומעל לפזר את השמרית.
להתחיל ללוש בצק ותוך כדי להוסיף את הקמח הנותר.
להמשיך ללוש עד שמתקבל בצק רך,חלק וגמיש.
לכסות במגבת ולהניח שעה להתפחה.
לקמח משטח עבודה,לחלק את הבצק ל-4-חלקים ולרדד כל חלק בנפרד לעובי של 1ס"מ.
למרוח על שליש משטח הבצק 100-גרם מרגרינה(חמאה)ולקפל מהחלק הנקי לשלוש.
להניח במגש,לכסות בניילון ולשמור במקרר לשעתיים.
כעבור שעתיים לרדד שוב את הבצק,לקפל ולשמור במקרר עוד שעתיים.
בשלב הזה הבצק כבר מוכן לאפיה,לרדד שוב כל חלק בנפרד לעובי של-1/2ס"מ ולחתוך בעזרת
סכין משולשים גדולים(אני חותכת ל-8 משולשים כל חלק של בצק).
לגלגל מחלק רחב לכיוון חלק הצר ולהניח את הקרואסונים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרחק של-10 ס"מ אחד מהשני,למרוח בביצה טרופה ולפזר מעל שומשום.
להניח להתפחה חצי שעה ולאפות בתנור מחומם ל 180°C כ-20 דקות עד שהם מקבלים צבע חום בהיר.
לסירופ: להרתיח מים עם הסוכר,להסיר מהאש ולהוסיף את שאר מצרכי הסירופ,לערבב היטב.
להוציא את הקרואסונים מהתנור ולהבריש אותם בסירופ בעודם חמים.
הערה:אפשר למלא בשוקולד מריר קצוץ גס או בממרח שוקולד.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון