חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרוטונים מיוחדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוטונים סקסיים שיקפיצו לכם כל סלט ירוק. brאפייה איטית של קוביות גדולות מלחמניות שומשום, משוחות בשמן זית. brמומלצות- לחמניות המבורגר, אך כל לחמניה מקמח לבן בצפוי שומשום מתאימה.
קרוטונים מיוחדים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוטונים סקסיים שיקפיצו לכם כל סלט ירוק. brאפייה איטית של קוביות גדולות מלחמניות שומשום, משוחות בשמן זית. brמומלצות- לחמניות המבורגר, אך כל לחמניה מקמח לבן בצפוי שומשום מתאימה.
הוראות הכנה
מרכיבים
15 קוביות גדולות, בגודל 2 ס"מ, מלחמניות שומשום (מקמח לבן)
1/3 כוס שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפייה ל-150°c .
שמים את הקוביות בקערה גדולה , מערבבים שמן הזית עם מלח ופלפל (או כל תוספת תיבול שבחרתם-ראו בהערות) ויוצקים על הקוביות. מערבבים ברגש ולאט, כך שכל קוביה תכוסה היטב. מסדרים את הקוביות בשכבה אחידה על תבנית מתכת רחבה ושטוחה.
ממקמים בשליש העליון של התנור ואופים (150°c) במשך שעה לפחות.
אם לא מגישים תוך ½ שעה, יש לאחסן בכלי אטום לשמירה על הפריכות.
הגשה:
כדי להכין סלט, מצרפים 3 כוסות של קרעי חסה אמריקאית דווקא (או חסה ערבית -עדיפות שניה) וקרעי לב חסה ערבית והרוטב האהוב עליכם. מוסיפים את הקרוטונים ואוכלים.
בתיאבון.
מגיש: amitsur
מקור: נירה רוסו ידיעות אחרונות
שתף את המתכון