חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרוסטיני מפולנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוסטיני מפולנטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים לפולנטה:
½ 3 ספלי מים
1 ספל קמח תירס, טחון דק
½ כפית מלח
זהירות, הפולנטה, בעת בישולה נוטה ליצור בועות העולות על פני התבשיל ומתפקעות כשהן מתיזות מהחומר לכל עבר.
ערבוב תכוף באותו כיוון ימנע את יצירת הבועות.
החומרים - קרוסטיני מפולנטה:
פולנטה מוכנה
שמן זית
מלח
3-4 שיני שום
אופן ההכנה
הכנת הפולנטה:
בסיר עמוק מרתיחים את המים והמלח.
כאשר המים רותחים, שופכים פנימה, לאט לאט, את קמח התירס תוך כדי בחישה רצופה.
מבשלים תוך כדי בחישה על אש בינונית במשך 25 דקות. עד אשר הפולנטה מתרככת וניתן לגרד אותה מדופנות הסיר.
אם הפולנטה רכה אך עדיין לא ניתן לגרדה מהדפנות, מוסיפים מעט מים וממשיכים בבישול.
אופן ההכנה - קרוסטיני מפולנטה:
מורחים תבנית אפיה במעט שמן זית ומכסים את התבנית בשכבת פולנטה מוכנה,
בעובי של כ-1 ס”מ.
חותכים את הפולנטה בסכין ויוצרים מלבנים של כ-5x5 ס”מ. מכניסים לגריל בחום גבוה עד שהפולנטה מתחילה להשחים. מפרידים את פרוסות הפולנטה ומורחים אותן בממרח המתאים לקרוסטיני או מטגנים אותן בשמן זית ומורחים בשן שום.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון