הוראות הכנה
מרכיבים
32 כוס שמן
2 כוסות קמח
3 כוסות חלב
4 תפו"א בינוניים
1 ביצה
פירורי לחם
41 כפית פלפל אנגלי טחון
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לבשל את התפוחי האדמה במים לאחר מכן להוריד את הקליפה ולמעוך לפירה.
לחמם את השמן ולהוסיף את הקמח לערבב היטב על מנת שלא ייוצרו גושים.
להוסיף חלב ולערבב עד שהתערובת חלקה, להוריד מהאש ולהוסיף את הפירה ואת התבלינים.
לקרר לטמפרטורת החדר.
יוצרים גלילים של 10X2 ס"מ, תטבילים בביצה טרופה ואחר כך בפירורי לחם ומטגנים בשמן עמוק עד להזהבה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
