חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרוקטים מתפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרוקטים מתפוחי אדמה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם תפוחי אדמה קלופים
½ כוס פרמזן מגוררת
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
2 ביצים
1 כדור גבינת מוצרלה חתוך לרצועות דקות
1 כוס פירורי לחם
מלח ופלפל
שמן זית
אופן ההכנה
מרתיחים את תפוחי האדמה להתרככות ומניחים להצטנן 20 דקות. בקערה גדולה מועכים את תפוחי האדמה. מוסיפים את גבינת הפרמזן, הפטרוזיליה הקצוצה, מלח ופלפל לפי הטעם וביצה אחת. מערבבים לתערובת אחידה.
לוקחים חופן מתפוחי האדמה ביד ויוצרים מעין קציצה מוארכת (מזכיר במעט גזע עץ). פותחים בזהירות את הקציצה ומניחים בפנים רצועת מוצרלה. סוגרים ומהדקים (ומוודאים כי הגבינה מכוסה היטב מכל הכיוונים). טורפים את הביצה השנייה וטובלים את הקרוקט שנוצר בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם. חוזרים על הפעולות עד שנגמרת כל תערובת תפוחי האדמה. מטגנים את הקרוקטים בשמן זית להזהבה ופריכות מכל הכיוונים. מניחים דקות ספורות על נייר סופג ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף דוד רוקו
שתף את המתכון