חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם ברולה בטעם קרמל - וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קרם ברולה בטעם קרמל - וניל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
675 סמ"ק שמנת מתוקה
1 מקל וניל חצוי לשניים
175 גרם סוכר
75 מ"ל חלב קר
8 חלמונים
אופן ההכנה
להכין מהסוכר קרמל בעל צבע כהה.
להוסיף בזהירות שמנת מתוקה ( שחוממה במיקרו ) .
להוסיף מקל וניל.
לחמם את התערובת ל - 82 מעלות ( לא להגיע לרתיחה ) .
לצקת את תערובת הקרמל לחלמונים תוך כדי ערבוב תמידי להוסיף חלב קר ולצנן .
למלא תבנית אפיה כ- 1/3 גובה מים חמים ולהניח כלים אישיים בתוך התבנית .
למזוג את תערובת הברולה אל תוך הכלים ולאפות כ - 25 דקות ולקרר מספר שעות.
מגיש: רוירן
מקור:
שתף את המתכון