חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם גבינה נפוליטני עם מרק תותים ופררו רושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התותים לקראת הסוף, מתקפת הגבינה תכף מתחילה ושוקולד זה תמיד טוב. קינוח קל, מרענן ומבשר את בוא שבועות
קרם גבינה נפוליטני עם מרק תותים ופררו רושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

התותים לקראת הסוף, מתקפת הגבינה תכף מתחילה ושוקולד זה תמיד טוב. קינוח קל, מרענן ומבשר את בוא שבועות
הוראות הכנה
מרכיבים
מרק תותים:
1 ק"ג תותים טריים
200 גר' סוכר
1 מקל וניל
½ ראש ג'ינג'יר קצוץ
½ ליטר מים
קרם גבינה:
1 ק"ג גבינה 5%
3 חלמונים
3 ביצים
250 מל' חלב
חצי כוס יין לבן
200 גר' סוכר
גרידת לימון מחצי לימון
*45 גר' ג'לטין
250 מל' מים פושרים
1 ליטר שמנת מתוקה
50 גר' סוכר
20 יח' פררו רושה חתוכים לשניים
אופן ההכנה
אופן הכנת מרק התותים:
מנחים הכול ביחד בסיר, מבשלים עד לרתיחה, ומורידים מן האש.
אופן הכנת קרם הגבינה:
1. מקציפים במיקסר את החלמונים והביצים עם 200 גרם הסוכר.
2. מוסיפים בהדרגה את הגבינה, החלב, גרידת לימון והיין הלבן. מניחים בצד.
3. בכלי נפרד מערבבים את המים הפושרים עם הג'לטין עד לקבלת מרקם חלק ללא גושים. מוסיפים את הג'לטין למסת הגבינה ומערבבים היטב.
4. מקציפים את השמנת ביחד עם 50 גרם הסוכר. מקפלים את הגבינה לתוך השמנת.
5. מקררים למשך 12 שעות.
6. בכוס יפה יוצקים מן המרק. מעליו יוצקים את הקרם גבינה ודוחפים פנימה 4 חצאים של פררו רושה (לכל כוס).
7. מקררים 12 שעות ומגישים.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות שף גיא רודובסקי, שף, מלון רימונים נפטון אילת החדש(תמונה: יח``צ)
שתף את המתכון