הוראות הכנה
מרכיבים
לקרם הקוקוס!
1 כוס פחות 3 כפות (200מ"ל )חלב קוקוס
4 כפות (80 גרם)סוכר
3 חלמונים
3 כפות (45 מ"ל)חלב רגיל
1 כף קורנפלור
30 גרם חמאה רכה
לפאדג השוקולד!
300 גרם שוקולד מריר
120 גרם חמאה
5 חלבונים
8 חלמונים
21 כוס (100 גרם)סוכר
21 כוס (70 גרם)קמח
לקוקוס!
כ-1 כף קוקוס טחון
אופן ההכנה
לחמם את תנור האפיה לחום 160 מעלות צלסיוס.
קרם הקוקוס!
1.שמים את חלב, הקוקוס והסוכר, בסיר ומביאים לרתיחה. בקערה נפרדת, טורפים את החלמונים עם החלב והקרונפלור, לקרם אחיד. יוצקים את חלב הקוקוס הרותח לבלילת החלמונים וטורפים לבלילה אחידה. מחזירים את הבלילה לסיר ומבשלים, מעל להבה בינונית תוך טריפה, עד שנוצר קרם סמיך. מסירים מהכיריים, מוסיפים את החמאה וטורפים עד שהיא נטמעת בקרם. יוצקים לתבנית שטוחה מכסים בניילון נצמד ומקררים.
2.פאדג השוקולד:ממלאים סיר במים עד למחציתו ומביאים לרתיחה. מניחים מעליו סיר, או קערה חסינת חום ובה השוקולד והחמאה, כך שהאדים יחממו את השניים בעדינות וימיסו אותם. מערבבים פנימה את החלמונים. שמים את החלבונים והסוכר בקערה נפרדת, או בקערת המערבל ומקציפים לקצף יציב מוסיפים לקרם השוקולד, מוסיפים פנימה גם את הקמח, דרך נפה או מסננת ומערבבים בתנועות קיפול עדינות לקרם אחיד.
3.הרכבת המנה:ממלאים בכוסות הזכוכית, חסינות החום, קרם קוקוס עד למחצית גובהן. מפזרים מלמעלה קוקוס טחון ומסיימים בשכבת קרם השוקולד. אופים 7-8 דקות עד שהשוקולד יציב ומתבקע קלות מלמעלה. מגישים חם.
מגיש:
מקור: מהמגזין לאישה
שתף את המתכון
