חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרם שמנת וקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטראוס השיק מילקי בטעם קרם שמנת איטלקי,לקחתי את הרעיון להכנת מתכון זה ויצא נפלא -לדעתי ולטעמי יותר טוב מהמקור.
קרם שמנת וקרמל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטראוס השיק מילקי בטעם קרם שמנת איטלקי,לקחתי את הרעיון להכנת מתכון זה ויצא נפלא -לדעתי ולטעמי יותר טוב מהמקור.
הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כפיות ג'לטין
¼ כוס חלב % 3
3 כוסות שמנת מתוקה
½ כוס סוכר
קוביית חמאה לשימון
רוטב קרמל (ראה מתכון בספר שלי)
אופן ההכנה
מערבבים את הג'לטין והחלב בקלחת קטנה ומניחים בצד לכמה דקות.
בסיר קטן את השמנת והסוכר ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב בלתי פוסק.
מוסיפים לשמנת את הג'לטין והחלב ומערבבים עד אשר הג'לטין נמס לחלוטין.
מעבירים את העיסה לקערה ומניחים ניילון נצמד כדי למנוע היווצרות קרום.
מניחים בצד להתקרר.
מורחים מעט מן החמאה בתוך גביעי הגשה או כל כלי אישי אחר.
שופכים את התערובת לתוך כל אחד מן הגביעים ומכסים בפלסטיק נצמד.
מניחים במקרר לקירור כ 4 שעות לפחות.
הופכים לצלחת ושופכים רוטב קרמל מעל.
מגישים.
מגיש: gilai
מקור: עפי שטראוס
שתף את המתכון