חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפצ'יו צרוב במילוי פירות יבשים ברוטב הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי בשר ("שייטל" ) ממולאים בפירות מיובשים ומטוגנים וגם מבושלים ברוטב תפוזים. brמנה מיוחדת המתאימה לט"ו בשבט וגם לניצול עודפי פירות מיובשים אחרי החג.
קרפצ'יו צרוב במילוי פירות יבשים ברוטב הדרים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גלילי בשר ("שייטל" ) ממולאים בפירות מיובשים ומטוגנים וגם מבושלים ברוטב תפוזים. brמנה מיוחדת המתאימה לט"ו בשבט וגם לניצול עודפי פירות מיובשים אחרי החג.
הוראות הכנה
מרכיבים
5 נתחי "שייטל" טרי מיושן, דפוק לשניצל גדול ודק (בערך 15X20 ס"מ)
מעט שמן זית לטיגון
למלית:
קוביות מפלחי תפוז אחד
קוביות מפלחי לימון אחד
חופן פירות מיובשים חתוכים לקוביות
(למשל: תמרים, תאנים, משמש, פפאיה, ג'ינג'ר מסוכר, אננס)
2 כפות דבש
מלח ופלפל שחור גרוס
לרוטב:
1 כף בצלי שאלוט קצוצים דק
2 כוסות מיץ תפוזים, סחוט טרי
4 כפות חומץ בלסמי
2 כפות סילאן (דבש תמרים) או דבש
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מניחים כל נתח בשר על ניילון נצמד ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מערבבים את כל חמרי המלית, מחלקים לחמש מנות ומניחים בשורה במרכז כל נתח. מגלגלים ,כל נתח ממולא, בעזרת הניילון לגליל אחיד ומניחים במקרר ל-1 שעה לפחות.
מסירים את הניילון, מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים עד השחמה.
מוציאים ושומרים את הגלילים המטוגנים בצד. באותה מחבת מכינים את הרוטב: מטגנים את השאלוט ומקרצפים את התחתית, מוסיפים את מיץ התפוזים, החומץ והדבש, מביאים לרתיחה ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד שהרוטב מסמיך, מחזירים את גלילי הבשר למחבת ומבשלים על אש קטנה כ-½ שעה (מרטיבים מדי פעם את חלקי הנתח מסביב).
מגישים חם.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור: השף : עמית קאופמן (קטרינג טעם וצבע)
שתף את המתכון