חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קרפ סוזט גל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גל גילאי בת 10 בקורס בישול ואפיה בבית הספר.
קרפ סוזט גל גילאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

גל גילאי בת 10 בקורס בישול ואפיה בבית הספר.
הוראות הכנה
מרכיבים
100 גר' חמאה
1 כוס חלב
2 ביצים
קורט מלח
1 כוס קמח
חצי כוס סוכר
5 כפות סוכר חום
1 כוס מיץ תפוזים סחוט
כפית קליפת תפוז מגורדת
אופן ההכנה
שמים 70 גר חמאה במחבת ממיסים את החמאה כאשר היא נמסה שופכים לקערה.
מוסיפים את החלב והביצים ומערבבים.
מוסיפים את המלח ,קמח,סוכר לבן ומערבבים במזלג עד אשר מקבלים בלילה חלקה.
מחממים מחבת שמים במחבת 2 כפות מהבלילה כאשר נוצרות בועות הופכים .
ממסים במחבת את יתרת החמאה מוסיפים את שאר הסוכר הלבן , סוכר חום מיץ התפוזים וקליפת התפוז.
מנמיכים אש ומערבבים היטב , מבשלים מס' דקות עד שהרוטב מסמיך תוך כדי בחישה מורידים מהאש.
טובלים את הקרפ ברוטב הופכים מס' פעמים ע"מ שיספג כמה שיותאר מהרוטב.
מוציאים ומקפלים לחצי עיגול ולאחר מכן מקפלים שוב לרבע מגישים.
מגיש: gilai
מקור: גל גילאי - אילת
שתף את המתכון