הוראות הכנה
מרכיבים
10 רבועי בצק עלים (חצי חבילה)
1 קופסה קטנה חצאי משמש, חצאי אפרסקים או אגסים.
3 כפות סוכר
2 כפות שקדים פרוסים
אבקת סוכר
אופן ההכנה
מחממים את התנור ל- 170 מ"צ.
בקצה סכין חדה משרטטים על כל ריבוע בצק מסגרת במרחק 1 ס"מ מן הקצה. מניחים במרכז חצי פרי מסונן. זורים כפית סוכר על הפרי והבצק ומעט שקדים פרוסים.
אופים כ-30 דק' ולפני ההגשה זורים מעט אבקת סוכר.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: רות קינן ידיעות אחרונות
שתף את המתכון
