חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רביולי דלעת של קפה בזל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצקניות רביולי ממולאות בדלעת ורוטב שמנת עדין מאוד וטעים
רביולי דלעת של קפה בזל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצקניות רביולי ממולאות בדלעת ורוטב שמנת עדין מאוד וטעים
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים:
לבצק-
2 כוסות קמח לבן בהיר
1 כוס מים
1 כף שמן זית כתית מעולה
1 חלמון
למילוי-
1/2 ק"ג דלעת או 3 בטטות
4 בצלים ירוקים
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1 כף קמח
לרוטב -
500 cc שמנת מתוקה
8 עגבניות שרי (סוג תמר) קלופות וטחונות
מעט יין לבן
50 גרם חמאה
כפית שטוחה מלח
כפית שטוחה פלפל
2 כפות שמן
מעט אגוזי קאשיו
אופן ההכנה
לבצק -
שופכים לקערית כוס קמח, שמן ומים, מערבבים עד שהבצק נהפך לצמיג.
מוציאים את הבצק ולשים ביד עד שנעשה חלק ואחיד,
מניחים לבצק להתקרר כ- 5 דקות ומעבירים לקערה.מוסיפים לתוכו את החלמון, מערבבים לתערובת חלקה.
מוסיפים כוס קמח, ממשיכים ומערבבים לבצק אחיד.
מניחים במקרר ל- 30 דקות..
למילוי -
1.קולפים את הדלעת ומבשלים אותן כ- 15 דקות במים .
2.מוציאים את הבטטות מהמים ומניחים להן להתקרר
וקולפים אותן
3. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה
4.מכניסים את הבטטות למעבד המזון ביחד עם הבצל,
המלח והפלפל.מעבדים עד לקבלת עיסה חלקה. העיסה
חייבת להיות סמיכה למדי.אם היא רטובה מדי,
מוסיפים לה כמות קטנה של קמח
5.ממלאים את הרביולי בעיסה ומשאירים מעט מן המילוי.
מבשלים מייד.
הרכבת המנה
1.מרדדים את הבצק לעלה דק. בעזרת כוס הפוכה חותכים את הבצק לעיגולים.
2.ממלאים כל עיגול במעט מן מילוי הדלעת
3.מקפלים ל- 2 ומהדקים היטב את הקצוות.
4.בסיר עם הרבה מים רותחים ומומלחים שולקים את הרביולי למשך כדקה- דקה וחצי
במים רותחים ומומלחים. או עד שהם צפים מסננים, מניחים 6 רביולי בצלחת.
5.במקביל ממיסים את החמאה במחבת מוסיפים את היין והעגבניות, מתבלים במלח ופלפל
ומבשלים בין 5 ל-10 דקות .
6..מוסיפים את השמנת המתוקה ומצמצמים. מוסיפים את הכיסונים וממשכים בבישול עד
לצמצום הרוטב. מגישים עם אגוזי קשיו מעל.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: קפה בזל
שתף את המתכון