הוראות הכנה
מרכיבים
רבעי עוף
תבלינים - פפריקה מתוקה, גריל עוף, מלח
פלחי לימונים כבושים
עלי נענע
אופן ההכנה
להניח בקערה את רבעי העוף. לתבל בפפריקה מתוקה, גריל עוף ומעט מלח. לערבב יחד.
לחתוך רבועי נייר כסף בגודל מתאים - כמספר הרבעים של העוף.
בכל נייר כסף, להניח רבע עוף, מעליו פלח לימון כבוש, ומעליו עלה נענע. לסגור את נייר
הכסף בצורה שתעטוף את העוף. (לא להצמיד מדי לעוף).
להניח בתבנית אפייה. להכניס לתנור חם 200 מעלות למשך כחצי שעה. אח"כ להוריד
את החום לחום בינוני (160 מעלות) ולהמשיך לאפות עוד כ- 45 דקות. (להשאיר בחום
נמוך עד ההגשה).
להגיש את העוף בנייר כסף על גבי הצלחת. כל סועד יפתח את נייר הכסף באופן אישי,
ויהנה מהמעדן.....
בתאבון !!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
