חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רבעי עוף עם נענע ולימון - הפתעה בנייר כסף ! ! !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוצים להפתיע במנה מיוחדת בניחוח נהדר ? זו המנה. וההפתעה עטופה בנייר כסף .....
רבעי עוף עם נענע ולימון - הפתעה בנייר כסף ! ! !
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוצים להפתיע במנה מיוחדת בניחוח נהדר ? זו המנה. וההפתעה עטופה בנייר כסף .....
הוראות הכנה
מרכיבים
רבעי עוף
תבלינים - פפריקה מתוקה, גריל עוף, מלח
פלחי לימונים כבושים
עלי נענע
אופן ההכנה
להניח בקערה את רבעי העוף. לתבל בפפריקה מתוקה, גריל עוף ומעט מלח. לערבב יחד.
לחתוך רבועי נייר כסף בגודל מתאים - כמספר הרבעים של העוף.
בכל נייר כסף, להניח רבע עוף, מעליו פלח לימון כבוש, ומעליו עלה נענע. לסגור את נייר
הכסף בצורה שתעטוף את העוף. (לא להצמיד מדי לעוף).
להניח בתבנית אפייה. להכניס לתנור חם 200 מעלות למשך כחצי שעה. אח"כ להוריד
את החום לחום בינוני (160 מעלות) ולהמשיך לאפות עוד כ- 45 דקות. (להשאיר בחום
נמוך עד ההגשה).
להגיש את העוף בנייר כסף על גבי הצלחת. כל סועד יפתח את נייר הכסף באופן אישי,
ויהנה מהמעדן.....
בתאבון !!!
מגיש: MIR_7
מקור:
שתף את המתכון