חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוגלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הקלאסי
רוגלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

המתכון הקלאסי
הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים הדרושים לבצק: כ230 גרם גבינת שמנת
1 כוס חמאה בטמפ' החדר
2 כוסות קמח
אבקת סוכר
מילוי משמש
1 כוס קונפיטורת משמש
3/4 כוס אגוזים קצוצים גס
מילוי שוקולד
1 כוס שוקולד מגורר - מריר
1/4 כוס סוכר 1/4 כוס חמאה מומסת
מילוי קינמון
1/2 כוס סוכר
2 כפות קינמון
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק אופן הכנת ואפית הרוגלך
ערבבו את הגבינה והחמאה במיקסר. הקציפו במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את הקמח וערבבו עד לקבלת בצק רך. עטפו בניילון וקררו לפחות למשך שעתיים. 1.חממו את התנור לחום של כ 190 מעלות. הכינו שתי תבניות עם נייר אפיה עליהן.
2. ערבבו את החומרים למילוי משמש או שוקולד וחלקו את הבצק ל 4 כדורים. רדדו את הכדורים ל עיגולים בגודל של כ 30 ס"מ.
3. מרחו את המילוי על הבצק. במידה ואתם עושים את מילוי הקינמון הברישו את החמאה המומסת על הבצק קודם ואז הוסיפו את הקינמון והסוכר.
4. השתמשו בסכין קהה וחתכו כל עיגול מרודד ל 16 משולשים גבוהים. גלגלו כל משולש מבסיסו ומעלה.
5. הניחו את הרוגלך על נייר האפיה ואפו בתנור למשך כ 15 דקות או עד שהרוגלך מזהיבים.
6. פזרו על הרוגלך עם מילוי המשמש או השוקולד אבקת סוכר לפני ההגשה.
מגיש: marytubr
מקור:
שתף את המתכון