הוראות הכנה
מרכיבים
המצרכים הדרושים לבצק: כ230 גרם גבינת שמנת
1 כוס חמאה בטמפ' החדר
2 כוסות קמח
אבקת סוכר
מילוי משמש
1 כוס קונפיטורת משמש
3/4 כוס אגוזים קצוצים גס
מילוי שוקולד
1 כוס שוקולד מגורר - מריר
1/4 כוס סוכר 1/4 כוס חמאה מומסת
מילוי קינמון
1/2 כוס סוכר
2 כפות קינמון
אופן ההכנה
אופן הכנת הבצק אופן הכנת ואפית הרוגלך
ערבבו את הגבינה והחמאה במיקסר. הקציפו במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה. הוסיפו את הקמח וערבבו עד לקבלת בצק רך. עטפו בניילון וקררו לפחות למשך שעתיים. 1.חממו את התנור לחום של כ 190 מעלות. הכינו שתי תבניות עם נייר אפיה עליהן.
2. ערבבו את החומרים למילוי משמש או שוקולד וחלקו את הבצק ל 4 כדורים. רדדו את הכדורים ל עיגולים בגודל של כ 30 ס"מ.
3. מרחו את המילוי על הבצק. במידה ואתם עושים את מילוי הקינמון הברישו את החמאה המומסת על הבצק קודם ואז הוסיפו את הקינמון והסוכר.
4. השתמשו בסכין קהה וחתכו כל עיגול מרודד ל 16 משולשים גבוהים. גלגלו כל משולש מבסיסו ומעלה.
5. הניחו את הרוגלך על נייר האפיה ואפו בתנור למשך כ 15 דקות או עד שהרוגלך מזהיבים.
6. פזרו על הרוגלך עם מילוי המשמש או השוקולד אבקת סוכר לפני ההגשה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
