הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
4 כוסות קמח מנופה
450 גרם חמאה
1/2 ליטר גלידת וניל
למילוי:
צנצנת ריבה כלשהיא
1/4 כוס סוכר
1 כוס אגוזים קצוצים
1 כוס צימוקים
1/2 כוס סוכר מעורבב עם קינמון-ככפית וחצי
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. ערבבו חמאה וקמח יחד, הוסיפו את הגלידה עד לקבלת בצק אחיד.
2. רדדו לעיגול בקוטר 30 ס"מ.
3. פזרו סוכר וקינמון והוסיפו את כל שאר החומרים למילוי.
4. חתכו למשולשים וגלגלו לרוגלך. הברישו את הרוגלך בביצה ומים.
5. אפו כ20 דקות או עד שמזהיב.
מגיש:
מקור: CAKES-R-US
שתף את המתכון
