חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוגלך מבצק גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brמה ששמעתם, בצק גלידה... גם אני לא חשבתי על זה!
רוגלך מבצק גלידה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

brמה ששמעתם, בצק גלידה... גם אני לא חשבתי על זה!
הוראות הכנה
מרכיבים
לבצק:
4 כוסות קמח מנופה
450 גרם חמאה
1/2 ליטר גלידת וניל
למילוי:
צנצנת ריבה כלשהיא
1/4 כוס סוכר
1 כוס אגוזים קצוצים
1 כוס צימוקים
1/2 כוס סוכר מעורבב עם קינמון-ככפית וחצי
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. ערבבו חמאה וקמח יחד, הוסיפו את הגלידה עד לקבלת בצק אחיד.
2. רדדו לעיגול בקוטר 30 ס"מ.
3. פזרו סוכר וקינמון והוסיפו את כל שאר החומרים למילוי.
4. חתכו למשולשים וגלגלו לרוגלך. הברישו את הרוגלך בביצה ומים.
5. אפו כ20 דקות או עד שמזהיב.
מגיש: marytubr
מקור: CAKES-R-US
שתף את המתכון